Home » Review the Centara Pattaya Hotel, Pt 2 of 3 to win 7 nights in Pattaya | เนื้อหาcentara nova hotel & spa pattayaที่มีรายละเอียดมากที่สุด

Review the Centara Pattaya Hotel, Pt 2 of 3 to win 7 nights in Pattaya | เนื้อหาcentara nova hotel & spa pattayaที่มีรายละเอียดมากที่สุด

หัวข้อของบทความนี้จะเกี่ยวกับcentara nova hotel & spa pattaya หากคุณกำลังมองหาเกี่ยวกับcentara nova hotel & spa pattayaมาวิเคราะห์หัวข้อcentara nova hotel & spa pattayaในโพสต์Review the Centara Pattaya Hotel, Pt 2 of 3 to win 7 nights in Pattayaนี้.

ภาพรวมของเนื้อหาที่เกี่ยวข้องcentara nova hotel & spa pattayaที่แม่นยำที่สุดในReview the Centara Pattaya Hotel, Pt 2 of 3 to win 7 nights in Pattaya

ที่เว็บไซต์Hoi An Lantern Hotelคุณสามารถอัปเดตเนื้อหาอื่น ๆ นอกเหนือจากcentara nova hotel & spa pattayaสำหรับข้อมูลที่มีค่ามากขึ้นสำหรับคุณ ที่เว็บไซต์HoiAnLanternHotel เราอัปเดตเนื้อหาใหม่และถูกต้องให้คุณทุกวัน, ด้วยความหวังที่จะให้บริการเนื้อหาที่ละเอียดที่สุดสำหรับคุณ ช่วยให้คุณเสริมข้อมูลทางอินเทอร์เน็ตได้อย่างละเอียดที่สุด.

เนื้อหาเกี่ยวกับหัวข้อcentara nova hotel & spa pattaya

หากคุณต้องการช่วยช่องของฉันด้วยการบริจาคเพื่อช่วยฉันทำวิดีโอเหล่านี้ โปรดคลิกลิงก์เพื่อบริจาค! นี่เป็นโอกาสของฉันที่จะมอบสิ่งพิเศษกลับให้กับสมาชิกของฉัน และฉันขอโทษที่ฉันไม่สามารถมอบสิ่งนี้ให้กับพวกคุณทุกคนได้ สมาชิกจะได้รับที่พักฟรี 7 คืนสำหรับ 2 คนที่ Centara Nova Hotel and Spa และฉันขอให้คุณโชคดี ที่กำลังเข้ามา แจ้งให้ทราบ ช่อง Kev ในประเทศไทยไม่มีเงินหรือพันธมิตรใด ๆ กับโรงแรมเซ็นทารารีสอร์ท นี่เป็นเพียงการแข่งขันที่สนุกสนานและเสนอให้สมาชิกของฉันขอบคุณสำหรับการสนับสนุนช่องของฉัน ฉันขอขอบคุณโรงแรมเซ็นทารารีสอร์ทสำหรับข้อเสนอที่ใจดีและมีน้ำใจสำหรับสมาชิกของฉันที่จะได้เพลิดเพลินกับที่พัก 4 ดาว 7 คืนที่โรงแรมเซ็นทาราโนวาโฮเทลแอนด์สปา ข้อกำหนดและเงื่อนไขการแข่งขัน 1,การแข่งขันนี้สำหรับที่พัก 7 คืนสำหรับ 2 คนเท่านั้น, ไม่รวมอาหารหรือเครื่องดื่มใดๆ ที่พักล้วนๆ. 2 วันที่ต้องการจะพร้อมใช้งานดังนั้นจัดวันที่ของคุณโดยเร็วที่สุด 3, ข้อเสนอนี้มีมูลค่าเป็นศูนย์, ไม่สามารถแลกเปลี่ยนเป็นเงินเท่านั้น ที่พัก. 4 เมื่อจองวันที่แล้ว คุณจะไม่สามารถเปลี่ยนชื่อหรือยกเลิก / กำหนดเวลาที่พักได้ 5 คำตัดสินของข้าพเจ้าหรือโรงแรมในเครือเซ็นทาราถือเป็นที่สิ้นสุด นี่คือลิงค์เว็บไซต์ไปยังโรงแรมรีสอร์ทเซ็นทารา นี่คือลิงค์ไปยังอโกด้าตรงไปยังโรงแรมเซ็นทารา พัทยา ตอนนี้ฉันเป็นเครือของอโกด้า ซึ่งหมายความว่าหากคุณจองการเข้าพักผ่านอโกด้าที่นี่ ฉันจะได้รับค่าคอมมิชชั่นเล็กน้อยจากพวกเขา ช่วยช่องของฉัน ฉันขอบคุณมากถ้าคุณทำ ฉันเป็นคนต่างชาติที่อาศัยอยู่ในพัทยาประเทศไทย ฉันกำลังแสดงให้คุณเห็นรอบพัทยาและบางส่วนของประเทศไทยที่ฉันเดินทางไปและสิ่งที่พื้นที่เหล่านี้มีให้คุณไม่ว่าจะเป็นวันหยุดหรือชาวต่างชาติที่อาศัยอยู่ที่นี่ ! ส่งอีเมลถึงฉันโดยตรงที่ KEVSTHAIMAIL@GMAIL.COM เข้าร่วมหน้า Facebook ของฉัน เพียงคลิกไลค์เพื่อเข้าร่วม แก้ไขโดยใช้ Wondershare Filmora หากคุณต้องการซื้อเบียร์ให้ฉัน ลิงก์ paypal ของฉันคือ……. สิ่งนี้จะช่วยช่องของฉัน ขอบคุณ ! .

ภาพถ่ายที่เกี่ยวข้องกับเนื้อหาของcentara nova hotel & spa pattaya

Review the Centara Pattaya Hotel, Pt 2 of 3 to win 7 nights in Pattaya

นอกจากการดูเนื้อหาของบทความนี้แล้ว Review the Centara Pattaya Hotel, Pt 2 of 3 to win 7 nights in Pattaya ติดตามบทความเพิ่มเติมได้ที่ด้านล่าง

เนื้อหาที่เกี่ยวข้องกับcentara nova hotel & spa pattaya

#Review #Centara #Pattaya #Hotel #win #nights #Pattaya.

kev in thailand,pattaya,thailand,expats in thailand,retire thailand,retire pattaya,expats in pattaya,kevin thailand,kevin in thailand,explore thailand,visit thailand,visit pattaya,explore pattaya,tourism pattaya,centara pattaya hotel,win 7 nights accommodation,thailand vloggers,videos on thailand.

Review the Centara Pattaya Hotel, Pt 2 of 3 to win 7 nights in Pattaya.

centara nova hotel & spa pattaya.

เราหวังว่าข้อมูลบางส่วนที่เราให้ไว้จะเป็นประโยชน์กับคุณ ขอบคุณมากสำหรับการอ่านบทความของเราเกี่ยวกับcentara nova hotel & spa pattaya

32 thoughts on “Review the Centara Pattaya Hotel, Pt 2 of 3 to win 7 nights in Pattaya | เนื้อหาcentara nova hotel & spa pattayaที่มีรายละเอียดมากที่สุด”

 1. I stayed at this hotel from November 24th – December 7th, I had a great experience at this hotel and highly recommended it. When was this filmed, Kev? Would have been great to bump into you.

 2. CARLO BALDASSARRE

  KEV …NOT TRYING TO BE AN ASSHOLE …BUT slow down the scan with your camera …..YOU-R-THE -BEST… Hotels looking mint …

 3. Peter Hodge

  Nice one Kev, stayed in this hotel last year. Great service, nice rooms and fantastic breakfast, would definitely stay there again

 4. Hello Kev! Great video. I think you are the very best at the hotel reviews here. I am in Pattaya for the first time for a couple of months and would like to know when your next meet up is at the Hideaway Bar. Cheers and peace!! 👍

 5. The Kalgoorlie Kid

  The secret is out haha
  Been staying here for years,bargain on low season too

 6. Very nice rooms i must say . I noticed in the fitness room those mobility scooters had big handle bars 555 . Opps my mistake they are walking machines . I really like the pool bar not that i am a drinker . I agree with you Kev those machines hiding in the cupboard sure do lie . Great review keep up the great work

 7. Charles McCoy

  Another great review Kev, 2 down 1 to go, One step closer to my dream vacation!! Take Care My Friend, Be Well, Mac from Georgia (USA)

 8. Daystate Fox

  Great vlog, competition and hotel Kev. Had a blast in Pattaya, Centara Nova was a great base and the staff were attentive. Cheers 😎👍🇹🇭

 9. John Owens

  i like this place Kev…. think I might stay here in Feb when I come!!! roll on feb…..

 10. Graham Johnson

  The one bedroom suite had four places at the dining table, going to be a bit of a squeeze in that one bed?

 11. superfly mac

  Stayed here for 10 days in 2016 great hotel good value. The manager was very attentive and friendly.

 12. thekeltickoala

  Two good hotels now and both in good central locations. Loved that this one has baths.

 13. Hi Kev I suggest that you review the Centara Grand Mirage. Thats a really incredible hotel!

 14. Brian Stanton

  Nice hotel. Pref the first one. Im keeping a note of the room numbers for the comp 😎

 15. David Eddolls

  Hi Kev that's a quality hotel with lovely suites and rooms at quite affordable prices really. Thanks Kev

 16. FIRST-STEP

  Living the dream KEV.
  I’d love to live in Thailand
  But still some years off that yet

  What a relaxed life. Everyday things to do. A real adventure.

  Do you think you will ever leave Thailand or is it home for life ?

 17. MisterMitch

  Very nice. The pool area looked very similar to the Centara Nova. Same architect maybe? Great info Kev. Thank you.

 18. wayne dakin

  if i win can you do a raffle or auction and donate the winnings to the childrens home

Leave a Comment

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *

Scroll to Top